· 

Mijn kernwaarden

Vandaag wil ik graag mijn kernwaarden als coach delen! Want als je een sessie Paardencoaching bij mij boekt, wie staat er dan eigenlijk voor je neus? DIt zijn mijn kernwaarden:

 

|HELDERE COMMUNICATIE|

Als er iets is dat ik belangrijk vind, is het heldere communicatie. Zo probeer ik altijd een duidelijke uitleg te geven, op een manier die bij jou past. Ik zorg er voor dat jij weet waar je aan toe bent en waar je mee akkoord gaat. Er is voor jou en voor mij te allen tijden ruimte om te communiceren. Vragen stellen? Graag! Dat geeft mij de kans om er voor te zorgen dat alles voor jou duidelijk is. Oh, en domme vragen bestaan niet! 

 

|TRANSPARANTIE|

Eerlijkheid duurt het langst. Zo ben ik transparant in de diensten die ik aanbied, mijn tarieven, maar ook in mijn eigen proces! Ik ben eerlijk en open, zodat je niet verrast hoeft te worden. Zo zal ik ook mijn eigen kwetsbaarheid delen, bijvoorbeeld op Social Media. Als ik van jou vraag kwetsbaar en open te zijn, mag je dat van mij ook verwachten. Niet alleen jij werkt aan jouw eigen proces, je mag verwachten dat ik zelf ook iedere dag aan mezelf werk. 

 

|VEILIGHEID| 

Ik waarborg jouw veiligheid. Niet alleen de veiligheid tussen de paarden, maar ook de veiligheid om jezelf te kunnen zijn en vrijuit te kunnen spreken. De informatie die jij met mij deelt, wordt niet zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming gedeeld. Alle informatie is vertrouwelijk en wordt op die manier dan ook behandeld. 

 

|UNIEK|

Ik benader ieder persoon als uniek, niet als casus. Ieder persoon heeft een eigen verhaal, karakter en manier van denken. De insteek van de coachsessie stem ik dan ook af op jou als uniek persoon. Zo krijg je ten alle tijden een sessie die bij jou past! Ik durf buiten de boekjes en kaders te denken en werk zonder protocol, enkel met richtlijnen. Daardoor krijg jij de ruimte om helemaal jezelf te zijn en is er ruimte om de sessie te laten voorlopen 'zoals het komt'. Hierdoor creëren we de perfecte situatie voor een diepgaande sessie Paardencoaching.

 

|DENKEN NAAR VOELEN|

In tegenstelling tot dat wat we aangeleerd krijgen in de maatschappij, probeer ik jou als coach van denken naar voelen te laten gaan. Dat betekent dat ik jou wil laten ervaren dat jij al lang weet wat je nodig hebt, welke keuze je moet maken of waar je staat, als je naar jouw hart durft te luisteren. Diep van binnen weet jij jouw lichaam namelijk al lang wat goed is voor jou, waar je grenzen liggen en wat je nodig hebt. Een tool die je voor de rest van je leven in kunt blijven zetten! Je zult namelijk sneller beslissingen maken vanuit je hart in plaats van je hoofd, zult minder 'twijfelen' en je gaat keuzes maken die goed zijn voor JOU. 

 

Liefs, Anouk 

Reactie schrijven

Commentaren: 0