· 

Mijn logo

Vol trots prijkt dit logo inmiddels al op mijn droomauto. Maar hoe ben ik eigenlijk op de naam gekomen en welke gedachten zitten achter het ontwerp?🌸

De naam was voor mij het belangrijkste om te bedenken. Het is de allereerste stap voor het opzetten van mijn bedrijf geweest! Uiteraard wilde ik graag dat het woord 'paard' er in terug kwam. Vervolgens moest daar iets aan gekoppeld worden, dat representatief staat voor mij als coach. Ik wilde bewust niet het woord 'coaching' gebruiken, zodat mijn bedrijf ook naast coaching kan blijven groeien! Wie weet wat de toekomst nog gaat brengen. 

Het woord moest iets zeggen over mij. Mijn manier van werken, gevoel, mijn kernwaarden.. Uiteindelijk bleek het woord voor mijn neus te liggen. Intuïtie natuurlijk! Intuïtief werken, buiten de protocollen om durven werken en vertrouwen op mijn feilloze gevoel: dat is precies de reden waarom ik mijn eigen bedrijf wilde starten! Deze vrijheid wilde ik namelijk zó graag ervaren. Bovendien wist ik dat ik op deze manier veel beter mensen kon gaan helpen! 

Dan het halve paardenhoofd. Dit is misschien wel het belangrijkste aspect van het gehele logo. Ik wilde graag een paard dat jou recht aan kijkt. Confronterend, maar zacht en krachtig. Dat is namelijk precies wat er tijdens een sessie gebeurd! De helft van het hoofd staat voor het samen één zijn. Jullie werken samen vullen elkaar aan! 

 

Liefs, Anouk 

Reactie schrijven

Commentaren: 0