Paardencoaching

Paardencoaching, kindercoaching, systemisch coachen, paardencoach, kindercoach, paarden, Rucphen, logopedist, begeleider, autisme, hoogsensitiviteit, hoogebegaafdheid, depressie, inzichten, ontwikkeling, mindfullness, ouder en kind, ouderschap, gezi
Paardencoaching

Bij een sessie paardencoaching voor volwassenen is het mogelijk om verschillende thema's aan te kaarten of te ervaren wat het paard voor u kan betekenen. Paardencoaching draagt bij aan uw persoonlijke ontwikkeling, maar kan ook: talentontwikkeling, het leren omgaan met Hoogsensitiviteit, systeemopstellingen en nog veel meer.

 

Deze sessie kunnen tevens bij u op locatie gegeven worden met een eigen paard, mits er een afgesloten paddock beschikbaar is en het paard geen trauma's heeft. Vanaf 50 km van de totaal te reizen afstand worden reiskosten berekend van 0,15 cent per km. Zijn er meerdere stalgenoten die een sessie willen ontvangen? Vraag naar de mogelijkheden voor een workshop! 

 

Duur:          1 tot 1,5 uur 

Kosten:      €125,- 

Traject:       3 sessies van 1 uur voor: €340 (ter waarde van 375)          

 

 

 

Wonder Woman Event

Ben jij klaar om Next Level te gaan? Samen met mijn collega Sarah van der Hart coachen wij jou naar een High-End leven! Samen met twee Powerhouse sprekers zorgen wij er voor dat je aan het einde van de dag met een concreet actieplan naar huis gaat om van 2020 jouw Next-Level jaar te maken. Verwacht zelf-liefde, Female Empowerment en een flinke, liefdevolle schop onder je kont om jouw ruimte te claimen! Tijdens een volledig verzorgde dag op een inspirerende locatie inclusief lunch leren wij jou: 

  • Hoe je jouw financiële droomdoel kunt bereiken 
  • Hoe je jouw personal branding Next Level brengt 
  • Hoe je jouw High-End leven kunt creëren 
  • Hoe je (nog meer!) vanuit je persoonlijke kracht kunt handelen 
  • In actie te komen vanuit gevoel, afgestemd op een concreet plan 

Datum:        Vrijdag 13 december 2019

Duur:            10:00 - 16:00

Tickets:        KLIK HIER!

 

                  

Kindercoaching met paarden

Paardencoaching, kindercoaching, systemisch coachen, paardencoach, kindercoach, paarden, Rucphen, logopedist, begeleider, autisme, hoogsensitiviteit, hoogebegaafdheid, depressie, inzichten, ontwikkeling, mindfullness, ouder en kind, ouderschap, gezi
Kindercoaching

 

Middels een sessie Kindercoaching met paarden kunnen verschillende hulpvragen en/of thema's worden behandeld. Ieder kind is welkom! Het kind krijgt inzichten in de eigen belevingswereld en het eigen handelen middels leuke oefeningen met het mooiste dier ter wereld: het paard. De duur van de paardencoaching wordt bepaald aan de hand van de hulpvraag en de leeftijd van het kind. Het telefonische intakegesprek is altijd GRATIS! De volgende tarieven worden voor een enkele sessie gehanteerd:

 

Intakegesprek:                                   Gratis!

Kindercoaching 60 min:                  €65,-

 

Betaling vanuit het PGB is mogelijk! De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. 

 

 


Duo-Sessie

Paardencoaching, kindercoaching, systemisch coachen, paardencoach, kindercoach, paarden, Rucphen, logopedist, begeleider, autisme, hoogsensitiviteit, hoogebegaafdheid, depressie, inzichten, ontwikkeling, mindfullness, ouder en kind, ouderschap, gezin
Ervaar samen een sessie Paardencoaching

Willen jullie elkaar beter leren kennen, beter leren samenwerken en de onderlinge communicatie verbeteren? Boek dan een prachtige Duo-Sessie! Zo kunnen ouder en kind bijvoorbeeld samen een sessie volgen om beter te leren samenwerken, maar u bent ook welkom met uw partner om de rust binnen het gezin terug te laten keren!

Binnen deze sessie mogen jullie samen kennis maken met de vriendelijke, zachte kracht van het paard. Middels leuke oefeningen zullen jullie dichter bij elkaar komen en de onderlinge band versterken. Deze sessie kan tevens op locatie gegeven worden met een eigen paard. 

 

Duur:                     1 tot 1,5 uur 

Kosten:                 €160,-

 

 

 

 

 

 

Genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Voor informatie rondom betalingen, voortijdig afronden van trajecten en meer, verwijs ik u door naar

de algemene voorwaarden.