Duo-healing voor Mens en Paard

Per 1 april zijn Paard&Intuïtie en Your Inner Peace gefuseerd. We werken nu samen onder ons nieuwe bedrijf: Guidance Academy. Je kunt alle up-to-date informatie vanaf nu vinden op www.guidanceacademy.nl. 

 

THIS IS MAGIC!

Samen met mijn lieve collega Natasja van Your Inner Peace kwamen we op een geweldig mooi idee. Wij kunnen mensen healen. Wij kunnen dieren healen. Waarom zouden we dit niet combineren? En daarmee de meest diepgaande, pure en afgestemde healing aanbieden die we ooit hebben kunnen geven! 

 

Wij begrijpen als geen ander hoe diep de band tussen jou en jouw eigen paard is. Eigenlijk is deze connectie onbeschrijfelijk! Waarom zouden we dan slecht een van de twee helen? Het is werkelijk magisch wat er gebeurd als je het Paard en zijn Mens tegelijkertijd gaat helen. Of beter, om hen te begeleiden elkaar te helen.

 

This. Is. Magic.

 

"Dit was heel erg bijzonder. De rust, het ontzettend fijne gevoel dat ik had. Ongelofelijk wat mijn paard mij allemaal had te vertellen en hoe Anouk en Natasja dit wisten te vertalen. Met behulp van mijn paard kwam er veel oud zeer naar boven. Ik ben hier enorm in geholpen, tot rust gebracht en een paar stappen verder gebracht. Ik voel me nu zo veel lichter, en kan ieder moment weer tranen in mijn ogen krijgen van dankbaarheid!"

 

 

DIEPGAANDE HELING

Aangezien het onze missie is om Mens en Dier te helen, past deze nieuwe dienst ons als gegoten. Met behulp van onze eigen handen, edelstenen, essentiële oliën en meer (dat wat nodig is) zullen wij jou en jouw paard op diepgaande wijze een energetische healing geven. 

 

WAT IS EEN ENERGETISCHE HEALING EIGENLIJK?

We hebben als mens (en dier!) een fysiek lichaam die je kunt aanraken en zien, en een energetisch lichaam: die je dus niet kunt zien. Maar wel voelen! Deze twee lichamen staan nauw met elkaar in verbinding. Als jij energetisch ergens een blokkade ervaart, kun je bijvoorbeeld fysieke klachten gaan ervaren.

 

Vaak gaan we als mens sleutelen aan de fysieke klachten. De vage klachten die we niet goed kunnen plaatsen. We zijn moe, traag, hebben darmklachten, hoofdpijn, stress, voelen onszelf ongelukkig.. Door Energetisch te Healen kijken we op de Energetische laag wat je nodig hebt. Je kunt het een beetje zien als een massage voor jouw energetische lichaam! We balanceren jouw chakra's uit, voelen waar het wel en niet stroomt en coachen jou door thema's heen die mogelijk op komen. En dit kun je dus ook voor dieren doen! Een energetische Healing werkt dan ook op een diepere laag door. Denk aan onverwerkte trauma's die jouw lichaam opgeslagen heeft, beperkende overtuigingen, of zelfs ballast die je met je mee zeult terwijl het helemaal niet aan jou is om die te dragen! 

 

"Ik merk dat ik meer rust heb. De dag heeft weer genoeg uren, ik loop niet te vliegen, mij pijnlijke (stress)plek is zo goed als weg, het contact met mijn partner is fijner en mijn paard heeft de meest prachtige, rustige blik in zijn ogen. Het is zo'n groot verschil met de afgelopen periode, ongelofelijk!"

 

WELLICHT IS DIT IETS VOOR JOU!

  • Heb jij een bijzondere, diepgaande band met jouw paard?
  • Voel je de behoefte om op een diep niveau te helen?
  • Ben jij er klaar voor om daar voor heel diep te gaan als dat nodig is? 
  • Staan jullie er voor open om heling te ontvangen die tot in de diepste kern van jullie beiden door mag werken?
  • Gun jij jezelf, EN jouw paard, een prachtig cadeau voor de rest van jullie leven?

 

Dan is dit iets voor jou! Dieper, puurder en mooier dan dit kan het bijna niet worden. This. Is. It. Als jij iets magisch mee wilt maken, is dit het moment om dat te doen! Een Duo-Healing kost €297,-. Stuur ons HIER een bericht via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

 

HELP, IK HEB GEEN PAARD!

Heb je geen paard, maar wil je wel graag meemaken hoe het voelt om geheeld te worden tussen de paarden? Je bent meer dan welkom om met een vriend(in) een Duo-Healing te ervaren bij ons op locatie, tussen de paarden!