Healing tussen de paarden

EEN CADEAUTJE VOOR JEZELF

 

Samen met mijn lieve Soulsister EN zeer gerespecteerd collega Spiritueel Paardencoach Natasja van de Vrede, hebben wij een hele bijzondere dag gelanceerd: Healing tussen de paarden. Wij weten als geen ander hoeveel wij als mens nog mogen leren van de paarden. Het paard is van nature altijd in balans, in verbinding en vervuld van onvoorwaardelijke liefde. 

 

Het paard nodigt je uit om naar binnen te keren en in het hier-en-nu te komen. Zij zijn spirituele wezens die reageren op energie, en pikken feilloos jouw staat van zijn op. Een paard kan niet liegen of oordelen, je mag volledig jezelf zijn en zal uitgenodigd worden om te verbinden en te helen! Middels deze dag willen wij jou laten ervaren wat het paard jou kan laten zien, maar vooral kan laten voelen. Jij krijgt tijdens deze volledig verzorgde dag de ruimte om jouw eigen proces aan te gaan en heling te ontvangen waar nodig. 

 

 

Natasja is Spiritueel Paardencoach binnen haar bedrijf Your Inner Peace. Naast individuele Paardencoaching, heeft zij tevens een prachtige Guidence Academy waarbinnen zijn opleidingen geeft voor mensen die zich graag Spiritueel verder willen ontwikkelen. Naast Paardencoach en Opleider, is Natasja tevens Healer en verdiept zij zich onder andere in het Sjamanisme.

Anouk is Energetisch Paardencoach. Binnen haar bedrijf Paard&Intuïtie geeft zij Paardencoaching en verhelderende Kaartleggingen, maar helpt zij ook mensen intuïtief ontwikkelen middels haar online programma's. Daarnaast motiveert zij Hooggevoelige Ondernemers om te ondernemen van hun authenticiteit en hun hooggevoeligheid in te gaan zetten als kracht.


EEN MAGISCHE ERVARING

 

Voel jij ook de behoefte om deze mooie dag samen met ons en de paarden te beleven? Je bent meer dan welkom! 

 

Datum:            Vrijdag 29 mei | 10:30 - 16:00

Locatie:           Your Inner Peace te Rilland.

Investering:    €125,- incl, BTW

 

Deze dag zal plaats vinden op de prachtige locatie van Natasja, welke zich in een natuurlijke omgeving bevind. Haar paarden zullen jou gaan begeleiden. De volledige dag is verzorgd, wat betekent dat er een heerlijke lunch voor jou klaar zal staan en er de gehele dag versnaperingen zullen zijn, inclusief de benodigde materialen. Kom jij ook ervaren wat de paarden jou mogen gaan brengen? Bestel hier direct jouw ticket!


Ticket - Healing tussen de Paarden

Ervaar de magie en heling van het paard tijdens deze volledig verzorgde dag, inclusief lunch en materialen. 

€ 125,00

  • Beschikbaar