Healing tussen de paarden

Per 1 april zijn Paard&Intuïtie en Your Inner Peace gefuseerd. We werken nu samen onder ons nieuwe bedrijf: Guidance Academy. Je kunt alle up-to-date informatie vanaf nu vinden op www.guidanceacademy.nl. 

 

EEN CADEAUTJE VOOR JEZELF

 

 

Samen met mijn lieve Soulsister EN zeer gerespecteerd collega Spiritueel Paardencoach Natasja, lanceren we weer een nieuwe editie Healing tussen de paarden! Wat zijn deze dagen magisch, we kunnen niet wachten om deze mooie dagen dit najaar weer samen met jullie te beleven!

 

Op deze bijzondere dag maken we een unieke combinatie tussen Paardencoaching en Energetische Healing. Dankzij deze manier van begeleiden is het mogelijk om op een diepgaande laag aan de slag te gaan met jouw persoonlijke proces. Op deze dag zal precies naar voren komen wat gezien en geheeld mag worden. Alle emoties die daar bij horen zijn welkom. Wij zorgen voor een veilige, warme sfeer zodat jij je helemaal thuis mag voelen! 

"Een dagje tussen dit perfect op elkaar ingespeelde team is een nagenoeg magische ervaring, en ik kan het iedereen van harte aanraden, ook als het concept "heling" misschien nieuw of een beetje spannend voor je is." 


WIE ZIJN WIJ

 

Natasja is Spiritueel Paardencoach binnen haar bedrijf Your Inner Peace. Naast individuele Paardencoaching, heeft zij tevens een prachtige Guidence Academy waarbinnen zijn opleidingen geeft voor mensen die zich graag Spiritueel verder willen ontwikkelen. Bovendien geeft zij prachtige Kaartleggingen! 

 

Anouk is Energetisch Paardencoach. Binnen haar bedrijf Paard&Intuïtie geeft zij Paardencoaching, maar helpt zij ook mensen intuïtief ontwikkelen middels haar online programma's. Daarnaast motiveert zij Hooggevoelige Ondernemers om te ondernemen van hun authenticiteit en hun hooggevoeligheid in te gaan zetten als kracht. 

 

"Wat was dit een mega fantastische, magische dag! Met overvloed aan liefde, eten en healing van Anouk & Natasja en de paarden. Een cadeautje aan mezelf, een dag die ik nooit had willen missen."

EEN MAGISCHE ERVARING

 

Voel jij ook de behoefte om een van deze mooie dagen samen met ons en de paarden te beleven? Je bent meer dan welkom! We hebben maar liefst 5 data gepland in 2021:

 

Data:               Donderdag    21 januari

                        Zondag          11 april

                        Donderdag    29 april

                        Vrijdag            7 mei

Tijd:                 10:30 - 16:00

Locatie:           Your Inner Peace te Rilland.

Investering:    €175,- incl, BTW

 

Deze dag zal plaats vinden op de prachtige locatie van Natasja. De volledige dag is verzorgd, wat betekent dat er een heerlijke, uitgebreide lunch voor jou klaar zal staan en er de gehele dag versnaperingen zullen zijn, inclusief de benodigde materialen. Er is per dag ruimte voor maximaal vier personen, zodat er voldoende ruimte is voor ieders persoonlijke proces tijdens deze dag. Kom jij ook ervaren wat de paarden jou mogen gaan brengen? Kies welke dag het beste voor jou uit komt en koop hier direct jouw ticket!

 

Voel je welkom!

"Van het starten onderling tot het werk met de paarden, ik heb me geen moment ervaren waar ik me niet veilig en geborgen voelde. Ondanks dat ik echt wel een flinke berg werk heb verzet met jullie hulp en hoe moeilijk of zwaar dat soms ook was, er was altijd veilige en warme energie om me te helpen. Ik heb ontzettend veel mogen leren en voelen in een prachtige, veilige en gezellige omgeving en ik zou het zo nog een keer doen!"

 


Ticket Murphy - donderdag 21 januari

Ervaar de magie en heling van het paard tijdens deze volledig verzorgde dag, inclusief lunch en materialen.  Dit ticket is geldig voor donderdag 21 januari 2021.

Healing tussen de Paarden - 5 augustus 2020

€ 175,00

  • Uitverkocht

Ticket Verdi - zondag 11 april

Ervaar de magie en heling van het paard tijdens deze volledig verzorgde dag, inclusief lunch en materialen.  Dit ticket is geldig voor zondag 11 april 2021. 

€ 175,00

  • Uitverkocht

Ticket Nala - donderdag 29 april

Ervaar de magie en heling van het paard tijdens deze volledig verzorgde dag, inclusief lunch en materialen.  Dit ticket is geldig voor donderdag 29 april 2021.

Healing tussen de Paarden - 20 augustus 2020

€ 175,00

  • Uitverkocht

Ticket Shimcha - vrijdag 7 mei

Ervaar de magie en heling van het paard tijdens deze volledig verzorgde dag, inclusief lunch en materialen.  Dit ticket is geldig voor vrijdag 7 mei 2021.

Healing tussen de Paarden - 15 augustus 2020

€ 175,00

  • Uitverkocht