Healing tussen de paarden

EEN CADEAUTJE VOOR JEZELF

 

Samen met mijn lieve Soulsister EN zeer gerespecteerd collega Spiritueel Paardencoach Natasja van de Vrede, hebben wij een hele bijzondere dag gelanceerd: Healing tussen de paarden. Wij weten als geen ander hoeveel wij als mens nog mogen leren van de paarden. Het paard is van nature altijd in balans, in verbinding en vervuld van onvoorwaardelijke liefde. 

 

Het paard nodigt je uit om naar binnen te keren en in het hier-en-nu te komen. Zij zijn spirituele wezens die reageren op energie, en pikken feilloos jouw staat van zijn op. Een paard kan niet liegen of oordelen, je mag volledig jezelf zijn en zal uitgenodigd worden om te verbinden en te helen! Middels deze dag willen wij jou laten ervaren wat het paard jou kan laten zien, maar vooral kan laten voelen. Jij krijgt tijdens deze volledig verzorgde dag de ruimte om jouw eigen proces aan te gaan en heling te ontvangen waar nodig. 

 

 

"Een dagje tussen dit perfect op elkaar ingespeelde team is een nagenoeg magische ervaring, en ik kan het iedereen van harte aanraden, ook als het concept "heling" misschien nieuw of een beetje spannend voor je is, je kunt je geen warmer welkom wensen op het pad naar een stukje rust in je hele bestaan. Lieve Anouk en Natasja (en Murphy, Shimcha en Tusïenna), dank jullie wel voor alles. Voor het vertrouwen, het licht, de liefde en rust die jullie hebben kunnen creëren tijdens deze prachtige dag, zodat ik op mijn allerbest alles kon en mocht ontvangen!"

Natasja is Spiritueel Paardencoach binnen haar bedrijf Your Inner Peace. Naast individuele Paardencoaching, heeft zij tevens een prachtige Guidence Academy waarbinnen zijn opleidingen geeft voor mensen die zich graag Spiritueel verder willen ontwikkelen. Naast Paardencoach en Opleider, is Natasja tevens Healer en verdiept zij zich onder andere in het Sjamanisme.

Anouk is Energetisch Paardencoach. Binnen haar bedrijf Paard&Intuïtie geeft zij Paardencoaching en verhelderende Kaartleggingen, maar helpt zij ook mensen intuïtief ontwikkelen middels haar online programma's. Daarnaast motiveert zij Hooggevoelige Ondernemers om te ondernemen van hun authenticiteit en hun hooggevoeligheid in te gaan zetten als kracht.


EEN MAGISCHE ERVARING

 

Voel jij ook de behoefte om een van deze mooie dagen samen met ons en de paarden te beleven? Je bent meer dan welkom! Er zijn verschillende data gepland in augustus:

 

Data:               Zaterdag        1 augustus
                        Woensdag     5 augustus

                        Zaterdag        15 augustus

                        Donderdag   20 augustus 

Tijd:                 10:30 - 16:00

Locatie:           Your Inner Peace te Rilland.

Investering:    €125,- incl, BTW

 

Deze dag zal plaats vinden op de prachtige locatie van Natasja. De volledige dag is verzorgd, wat betekent dat er een heerlijke, uitgebreide lunch voor jou klaar zal staan en er de gehele dag versnaperingen zullen zijn, inclusief de benodigde materialen. Er is per dag ruimte voor maximaal vijf personen, zodat er voldoende ruimte is voor ieders persoonlijke proces tijdens deze dag. Kom jij ook ervaren wat de paarden jou mogen gaan brengen? Kies welke dag het beste voor jou uit komt en koop hier direct jouw ticket!

 

Voel je welkom!

"Van het starten onderling tot het werk met de paarden, ik heb me geen moment ervaren waar ik me niet veilig en geborgen voelde. Ondanks dat ik echt wel een flinke berg werk heb verzet met jullie hulp en hoe moeilijk of zwaar dat soms ook was, er was altijd veilige en warme energie om me te helpen. Ik heb ontzettend veel mogen leren en voelen in een prachtige, veilige en gezellige omgeving en ik zou het zo nog een keer doen!"

 


Ticket Tusïenna - zaterdag 1 augustus 2020

Ervaar de magie en heling van het paard tijdens deze volledig verzorgde dag, inclusief lunch en materialen.  Dit ticket is geldig voor zaterdag 1 augustus 2020.

Healing tussen de Paarden - 1 augustus 2020

€ 125,00

  • Uitverkocht

Ticket Murphy - woensdag 5 augustus 2020

Ervaar de magie en heling van het paard tijdens deze volledig verzorgde dag, inclusief lunch en materialen.  Dit ticket is geldig voor woensdag 5 augustus 2020.

Healing tussen de Paarden - 5 augustus 2020

€ 125,00

  • Uitverkocht

Ticket Shimcha - zaterdag 15 augustus 2020

Ervaar de magie en heling van het paard tijdens deze volledig verzorgde dag, inclusief lunch en materialen.  Dit ticket is geldig voor zaterdag 15 augustus 2020.

Healing tussen de Paarden - 15 augustus 2020

€ 125,00

  • Uitverkocht

Ticket Nala - donderdag 20 augustus 2020

Ervaar de magie en heling van het paard tijdens deze volledig verzorgde dag, inclusief lunch en materialen.  Dit ticket is geldig voor donderdag 20 augustus 2020.

Healing tussen de Paarden - 20 augustus 2020

€ 125,00

  • Uitverkocht