In Verbinding met je Paard

ERVAAR EEN DIEPE CONNECTIE

 

"Iedereen heeft toch een band met zijn of haar paard?" 

 

Ja zeker! Maar dat betekent niet dat iedere paardeneigenaar ook werkelijk een diepe verbinding ervaart en zijn of haar paard werkelijk begrijpt. Dat denken we vaak wel, maar helaas is dat niet altijd zo. Paarden zijn gevoelige wezen die een veel grotere belevingswereld hebben dan wij denken. Een paard communiceert niet met woorden, maar met energie, lichaamstaal en aanrakingen. De vraag is of jij al voldoende afgestemd bent op je paard, zodat je hem ook daadwerkelijk kunt zien en horen! 

 

We kunnen pas werkelijk samenwerken met ons paard als er sprake is van een wederzijdse communicatie. Vaak komt die communicatie maar van een kant, namelijk van ons als mens, Het paard heeft maar te luisteren wat wij van hem of haar willen. Paarden zijn echter uitermate intelligente dieren, die het allerbeste met ons voor hebben! Ze willen dolgraag met ons samenwerken, mits we ze kunnen verstaan en zij de ruimte krijgen om te vertellen.

 

Dankzij mijn kennis en kunde als Energetisch Paardencoach en Dierenhealer kan ik jou begeleiden naar een diepe verbinding met jouw paard! Ik gun iedere combinatie een liefdevolle samenwerking, zodat je oprecht kunt gaan genieten van de mooiste hobby die er is. We hebben immers niet voor niets gekozen voor deze grote, zachtaardige dieren. Zij hebben ons iets te brengen! Er zitten prachtige lessen verborgen in hun wijze van communiceren en Zijn. 

 

Tijdens mijn online programma 'In Verbinding met je Paard' stappen jullie samen een prachtig proces in. Jullie worden uitgenodigd om op praktische en invoelende wijze volledig in verbinding te komen, elkaar te gaan verstaan en samen te leren werken. Zo worden jullie samen een ijzersterk team, met respect voor elkaar! 

 

 

 

 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

 

"Mooi verhaal Anouk, maar wat kan ik er nu van leren?"

 

Ik ga je leren hoe je echt in verbinding kunt zijn met je paard en werkelijk naar hem kunt luisteren, zodat jullie samen echt kunnen gaan genieten van al het moois wat er bij het houden van een paard komt kijken. Jouw paard zal je dankbaar zijn! 

 • Paardeneigenaren denken vaak dat ze alles wel weten (ik dacht dat ook..) maar geloof me, de belevingswereld van het paard is veel dieper en gevoeliger dan je denkt. Ik ga jou leren hoe je de Paardentaal beter kunt verstaan en de band tussen jullie kan versterken!
 • We gaan aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je kunt namelijk niet in verbinding zijn met je paard, als je niet in verbinding bent met jezelf
 • Ken je dat gevoel dat het lijkt alsof jij en je paard elkaar niet begrijpen? Je zult minder miscommunicaties ervaren tussen jou en je paard, zowel op de grond als tijdens het rijden. Hoe fijn is dat!
 • Het contact met je paard zal vriendelijker, makkelijker, veiliger en liefdevoller zijn! 
 • Jouw paard zal zich super op zijn gemak voelen bij jou. Daardoor zal hij zichzelf beter laten zien en met veel plezier met jou willen samenwerken! 

We willen uiteindelijk allemaal hetzelfde: een gelukkig paard die met liefde met jou wil samenwerken!

 

 

HET ONLINE PROGRAMMA

 

"Jaaaa dat klinkt super! En hoe ziet dat programma er dan uit?"

 

Ook zo'n goede vraag! Dit kun je van het programma verwachten: 

 • Een intensief online programma, met een duur van 10 weken
 • 5 waardevolle modules met heldere trainingsvideo's
 • Een online community waarin je met elkaar kunt delen en om hulp kunt vragen
 • Persoonlijke begeleiding via Live sessies in de community 
 • Een praktische en energetische insteek 
 • Een boost voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling 
 • Beter contact, een diepere verbinding en een hechtere vriendschap met jouw paard

We gaan op dinsdag 5 mei 2020 van start! Ben jij er klaar voor om het beste maatje te worden van jouw paard, zodat jullie samen kunnen gaan genieten van de mooiste hobby die er is? Dan is dit programma voor jullie!!

 

Ga jij samen met ons dit mooie proces aan? Wij gaan jou helpen! 

 

See you soon! 

 

Liefs, Verdi en Anouk

 

 


In Verbinding met je Paard

Toegang tot het volledige online programma, inclusief de online Community en het E-book. 

In verbinding met je Paard

€ 297,00


In Verbinding met je Paard - in 3 termijnen

Toegang tot het volledige online programma, inclusief de online Community en het E-book. Betaling vindt plaats in 3 termijnen. 

€ 99,00