Intuitive Business

Intuïtief ontwikkelen en ondernemen 

Persoonlijke ontwikkeling is het belangrijkste onderdeel van jouw bedrijf. Leer hoe je jezelf kunt verbinden met je Business en jouw intuïtie in kunt zetten als wijze tool. Alles zit al in jou! Jij als hooggevoelige ondernemer loopt misschien snel vast in alle prikkels, de negatieve stemmetjes en een lege batterij. Je mag jouw hooggevoeligheid gaan zien als kracht, in plaats van een belemmering! Wij als hooggevoelige ondernemers hebben deze weg al voor jou afgelegd en gaan jou liefdevol begeleiden. Je hoeft het niet alleen te doen! Wij wijzen jou de weg naar groei en heling.

 

Het programma 

Het programma bestaat uit een online leeromgeving en community, een 1 op 2 dag en 7 Experience-dagen waarbij je in een kleine groep aan de slag gaat met jouw proces. Denk daarbij aan Paardencoaching, energetische healing, innerlijk werk en meer.

 

Op maat gemaakt 

Het programma wordt op jou persoonlijk afgestemd, maar brengt ook het community-gevoel. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen! Voel jij dat je hier bij mag zijn? Stuur een bericht voor meer informatie en plan een bel afspraak in! 

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.