Retreats

Wij nodigen jou als vrouw uit om een dag te investeren in jezelf. Om jouw batterij weer op te laden, samen met gelijkgestemden. Kom de rustige energie ervaren, midden in de natuur! Laad jezelf op in de Tipi, wandel door de natuur, warm je aan het kampvuur en voel de vrijheid om even helemaal te Zijn tijdens deze eendaagse retreats. 

 

Feminine Energy Retreat

Op 5 juni verbinden we tijden het Feminine Energy Retreat met onze vrouwelijke energie. Je wordt uitgenodigd om naar binnen te keren en te helen. De volle maan helpt ons met haar energie tijdens dit eendaags retreat om dat wat gevoeld en geheeld mag worden zichtbaar te maken.

 

Shine Bright Retreat

Tijdens het Shine Bright Retreat werken we samen met nieuwe maan. Tevens is dit de Zonnewende, de langste dag van het jaar! Je mag gaan verbinden met jouw innerlijke kracht en jouw licht laten schijnen. Ervaar hoe je gedragen wordt door de groep en laat je meenemen tijdens prachtige rituelen.

 

Wil jij er bij zijn? Je kunt nu jouw ticket tot 1 januari 2020 bestellen met korting! Geef jezelf, óf een mooie vrouw die jij een helende dag gunt, een mooi cadeau onder de kerstboom! Een ticket kost normaal €232,-, maar je kunt jouw ticket nu bestellen voor slechts €199,-!