SPARK YOUR INTUITION

ONLINE CURSUS

 

Iedere dag, ja echt: IEDERE dag leef ik vanuit mijn intuïtie. Ik ben in staat mijn eigen flow te volgen, pas me aan op mijn energielevel, weet hoe ik mezelf kan beschermen tegen energie van anderen en kan intuïtief snel en gemakkelijk de juiste keuzes maken. Keuzes die er voor zorgen dat ik gigantische sprongen maakte in mijn persoonlijke EN zakelijke leven. Een leven op mijn voorwaarden! 

 

En dat kan jij ook! 

 

Ik heb goed nieuws voor je: jouw intuïtie zit al lang in jou. Sterker nog, ze heeft je al heel veel seintjes mogen geven, maar je kunt het nog niet horen! Ik ga jou helpen om je bewust te worden van deze innerlijke stem. Of beter gezegd: ik ga je helpen herinneren hoe je hier ook alweer naar moest luisteren. We kunnen dit namelijk allemaal, maar velen van ons hebben dit af geleerd om in de hokjes van de maatschappij te passen. Oeps! 

 

Ik help je uit het hokje, en in je eigen energie te stappen. Je bent namelijk al goed zoals je bent. Met alles wat je bij je draagt. Ik help je in je zachte kracht te staan, waarbij je er volledig mag zijn in al jouw gevoeligheid. Zonder poespas, niet ingewikkeld en vooral niet zweverig. Ik begeleid jou op nuchtere wijze in het proces, zodat jij dichter tot jezelf kunt komen en mooie stappen mag gaan zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling!

 

Are you ready?

 


 

 

Natasja: "Deze waardevolle cursus is zeer zeker aan te bevelen om te beginnen je intuïtie te Sparken! Goede, uitgebreide informatie in het E-Book. Hele fijne oefeningen en persoonlijke begeleiding als je daar behoefte aan hebt. Ze houdt de groep scherp en levendig en biedt heel veel waarde. Anouk heeft een hele, fijne, zachte, duidelijke en aanstekelijke energie en laat jou deze cursus op jouw eigen tempo doorlopen. Gun jezelf dit mooie cadeau en neem deel aan deze fijne cursus. "

  

 

DE CURSUS

 

In deze cursus heb ik alle basiskennis gebundeld die ik zelf in de afgelopen 8 jaar heb geleerd. Dit is de cursus die ik zélf zo hard nodig had, toen ik niet begreep hoe ik om moest gaan met alles wat ik voelde! Ik geef jou alle tools die je nodig hebt om een goede basis te leggen voor het luisteren naar jouw intuïtie, inclusief een introductie in nuchtere spiritualiteit.

 

De cursus duurt 4 weken en zal plaats vinden op Instagram. Via het besloten account deel ik uitgebreide video's en oefeningen met jou, inclusief verdiepende Live's. Bovendien krijg je er het uitgebreide Handboek 'Spark Your Intuiton' bij zodat jij na vier weken precies weet hoe jouw intuïtie werkt en hoe je er zelfstandig mee aan de slag kunt. De cursus bestaat uit de volgende 7 thema's:

 • Intuïtie & Hoogbewustzijn 
 • Energie 
 • Authenticiteit 
 • Loslaten 
 • Spiritualiteit 
 • Creatie kracht
 • Vertrouwen 

Bovendien worden er deze editie bonusmodules toegevoegd! Die houd ik natuurlijk nog even geheim. Het account blijft na de cursus nog 6 maanden open zodat je deze volledig op jouw eigen tempo kunt volgen. Bovendien krijg je levenslang toegang tot de warme Spark Your Intuition Community op facebook waar je met je medecursisten kunt delen hoe jij jouw reis naar je intuïtie ervaart!

 

Ryanne: "Lieve Anouk, dankjewel dat je deze cursus hebt opgezet. Ik ben mij door deze cursus bewust geworden van mijn eigen kracht, van het universum en hier op te mogen vertrouwen. Alle tips en oefeningen heb ik gelijk kunnen toepassen in mijn dagelijks leven en dit heeft mij in 2 weken al zoveel inzichten gebracht dat ik gelijk heb kunnen handelen. Ik heb mijn droom helder voor ogen en kan deze mede dankzij deze cursus waar gaan maken. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en ik wens echt iedereen hetzelfde toe! Wil je meer in contact met jezelf komen, leren hoe je met je kostbare energie om gaat en hoe je, jezelf ‘aan zet’? Dan is deze cursus voor jou. Je zult er geen spijt van krijgen ♥️"

 

WAT GA JE LEREN

 

Na de cursus heb je o.a. de volgende kennis en vaardigheden in jouw rugzak zitten:

 • Je herinnert je hoe je naar je innerlijke wijsheid kunt luisteren
 • Je bent je bewust van jouw persoonlijke proces en welke stappen je mag ondernemen
 • Je maakt onderscheid tussen intuïtie en ego 
 • Je blijft in je eigen energie en kunt jezelf beschermen en opladen
 • Je bent je bewust van je overtuigingen, blokkades en 'jouw verhaal'
 • Je staat in je kracht, vanuit zachtheid en zelfliefde 
 • Je maakt makkelijker en sneller keuzes die goed zijn voor JOU
 • Je hebt je dromen voor ogen en maakt stappen om deze waar te maken

Ben jij er klaar voor om EINDELIJK vol vertrouwen naar die innerlijke stem te gaan luisteren? Ik wijs jou graag de weg! 

 

Je kunt al jouw vragen stellen tijdens de Live's, je ervaringen delen met je medecursisten en jezelf nog verder verdiepen dankzij het uitgebreide Handboek. Deze cursus is van onschatbare waarde als jij wilt leren hoe je op je eigen intuïtie kunt gaan vertrouwen en je leven kunt verrijken. 

 

We starten maandag 5 oktober 2020! Doe jij mee? Bestel hier onder jouw ticket! De eerste 15 aanmeldingen ontvangen bovendien de exclusieve Spark Your Intuition Cadeaubox, woohoo!!

 

SPARK YOUR INTUITION. YOUR HEART KNOWS.

 


Ticket online cursus Spark Your Intuition

Toegang tot de online cursus Spark Your Intuition, inclusief Handboek. en toegang tot de online community.

€ 197,00

 • Uitverkocht

RECENSIES 'SPARK YOUR INTUITION' 

  

Caroline: "Wow! Zo leuk om te zien hoe je binnen twee weken kan ontdekken wat luisteren naar je gevoel voor je kan doen! Anouk heeft echt haar best gedaan om de informatie af te stemmen op de deelnemers van de cursus en dan is ze ook nog de hele tijd beschikbaar in DM voor coaching en alle vragen. Petje af! Ik heb zoveel geleerd en heb de cursus meteen al aan vriendinnen aangeraden!"

 

Annelies: "Spark Your Intuition" is voor mij een cursus geworden waarbij ik weer in beweging ben gekomen. Ik bleef erg hangen in mijn gedachten en welke stappen ik nu als beste en als eerste zou kunnen maken. Deze cursus heeft mij weer bewust gemaakt van wie ik nu eigenlijk ben, wat ik zou willen en welke verandering daarvoor nodig is. Wat ik niet verwacht had, is dat er al heel veel beweging zou komen tijdens de cursus. Anouk is daar ook wel debet aan. Zij inspireert enorm en ik wordt altijd heel enthousiast van haar. Ze weet ook precies wat haar cursisten nodig hebben. Het is een cursus met een persoonlijke touch."

 

Lisa: "Een super toffe, gave cursus voor iedere vrouw die vooruit wil en zichzelf nog beter wil leren kennen! Ik kan deze iedereen aanraden want je haalt er nog meer uit dan je van tevoren kan bedenken! <3 Xxx"

 

Willeke: "Wow, wat een super fijne online cursus waar je jezelf mag zijn, waar je alles op JOUW tempo mag volgen. Niks is verkeerd. Alles is goed, wat je leert te luisteren naar je eigen intuïtie. Zo heb ik geleerd dat ik een hele goede intuïtie heb, dat ik tijdens de cursus zelfs wel eens vooruit liep op de stof, haha! Ik heb mooie inzichten gekregen en vertrouw meer op het Universum. Dankzij de cursus sta ik waar ik nu sta! En voel ik mij krachtiger. Ik geloof meer in mijzelf en dat ik het kan. Dankjewel lieve Anouk." 

 

Natasja: "Deze waardevolle cursus is zeer zeker aan te bevelen om te beginnen je intuïtie te Sparken! Goede, uitgebreide informatie in het E-Book. Hele fijne oefeningen en persoonlijke begeleiding als je daar behoefte aan hebt. Ze houdt de groep scherp en levendig en biedt heel veel waarde. Anouk heeft een hele, fijne, zachte, duidelijke en aanstekelijke energie en laat jou deze cursus op jouw eigen tempo doorlopen. Gun jezelf dit mooie cadeau en neem deel aan deze fijne cursus. "

 

Ryanne: "Lieve Anouk, dankjewel dat je deze cursus hebt opgezet. Ik ben mij door deze cursus bewust geworden van mijn eigen kracht, van het universum en hier op te mogen vertrouwen. Alle tips en oefeningen heb ik gelijk kunnen toepassen in mijn dagelijks leven en dit heeft mij in 2 weken al zoveel inzichten gebracht dat ik gelijk heb kunnen handelen. Ik heb mijn droom helder voor ogen en kan deze mede dankzij deze cursus waar gaan maken. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en ik wens echt iedereen hetzelfde toe! Wil je meer in contact met jezelf komen, leren hoe je met je kostbare energie om gaat en hoe je, jezelf ‘aan zet’? Dan is deze cursus voor jou. Je zult er geen spijt van krijgen ♥️"