SPARK YOUR INTUITION

ONLINE CURSUS

 

De online cursus Spark Your Intuition is terug! Met deze cursus maak jij kennis met jouw intuïtie.

 

Misschien ben je wel bekend met de term Hoogsensitiviteit (HSP). Jouw gevoeligheid voelt als een enorme last. Prikkels komen bij jou erg 'binnen' en je kunt de energie in een ruimte voelen. Je neemt zelfs pijn over van jouw collega of vriendin die naast je zit. Super lastig! Je vind het moeilijk om keuzes te maken vanuit je gevoel, omdat er nou eenmaal van je verwacht wordt dat je ook 'logische' keuzes maakt. Je leeft een leven vanuit je hoofd, maar dit maakt je absoluut niet gelukkig. Je zit veel in de knoop met jezelf en je zou graag willen leren naar je gevoel en je intuïtieve ingevingen te luisteren. Je wil een solide basis willen leggen voor jouw intuïtieve ontwikkeling, zodat je er daarna zelfstandig mee aan de slag kunt.

 

Ik heb goed nieuws voor je: jouw intuïtie zit al lang in jou. Sterker nog, ze heeft je al heel veel seintjes mogen geven, maar je kunt het nog niet horen! Ik ga jou helpen om je bewust te worden van deze innerlijke stem!

 

Je leert wat jouw intuïtie is en hoe je deze Powertool in kunt zetten in jouw dagelijks leven! Ik zet jou in je kracht als vrouw, waarbij jouw gevoeligheid er volledig mag zijn. Niet teveel poespas, niet ingewikkeld en vooral niet zweverig. Ik houd van duidelijk, snel en gemakkelijk. Ik bied jou middels deze cursus de snelweg naar een verfijnde afstemming met jouw intuïtie!


 

 

Natasja: "Deze waardevolle cursus is zeer zeker aan te bevelen om te beginnen je intuïtie te Sparken! Goede, uitgebreide informatie in het E-Book. Hele fijne oefeningen en persoonlijke begeleiding als je daar behoefte aan hebt. Ze houdt de groep scherp en levendig en biedt heel veel waarde. Anouk heeft een hele, fijne, zachte, duidelijke en aanstekelijke energie en laat jou deze cursus op jouw eigen tempo doorlopen. Gun jezelf dit mooie cadeau en neem deel aan deze fijne cursus. "

  

 

DE CURSUS

 

In deze cursus heb ik alle basiskennis gebundeld die ik zelf in de afgelopen 5 jaar heb geleerd. Dit is de cursus die ik zélf zo hard nodig had, toen ik niet begreep hoe ik om moest gaan met alles wat ik voelde en mijn lage energie-level! Ik geef jou alle tools die je nodig hebt om een goede basis te leggen voor het luisteren naar jouw intuïtie.

 

De cursus duurt 4 weken en zal plaats vinden op Instagram. Via het besloten account krijg jij

informatie via stories en oefeningen. Je kunt je vragen stellen tijdens de Live's, en krijg je er het bijhorende Handboek 'Spark Your Intuiton' bij zodat jij na vier weken precies weet hoe jouw intuïtie werkt en hoe je er zelfstandig mee aan de slag kunt. De cursus bestaat uit de volgende 7 thema's:

 • Intuïtie & Hoogbewustzijn 
 • Energie 
 • Authenticiteit 
 • Loslaten 
 • Spiritualiteit 
 • Creatie kracht
 • Vertrouwen 

Het account blijft na de cursus nog 4 weken open zodat je deze volledig op jouw eigen tempo kunt volgen. Bovendien krijg je levenslang toegang tot de Spark Your Intuition Community op facebook waar je met je medecursisten kunt delen hoe jij jouw reis naar je intuïtie ervaart!

 

Ryanne: "Lieve Anouk, dankjewel dat je deze cursus hebt opgezet. Ik ben mij door deze cursus bewust geworden van mijn eigen kracht, van het universum en hier op te mogen vertrouwen. Alle tips en oefeningen heb ik gelijk kunnen toepassen in mijn dagelijks leven en dit heeft mij in 2 weken al zoveel inzichten gebracht dat ik gelijk heb kunnen handelen. Ik heb mijn droom helder voor ogen en kan deze mede dankzij deze cursus waar gaan maken. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en ik wens echt iedereen hetzelfde toe! Wil je meer in contact met jezelf komen, leren hoe je met je kostbare energie om gaat en hoe je, jezelf ‘aan zet’? Dan is deze cursus voor jou. Je zult er geen spijt van krijgen ♥️"

 

WAT GA JE LEREN

 

Na de cursus heb je de volgende kennis en vaardigheden in jouw rugzak zitten:

 • Je weet wat je intuïtie is en hoe je deze 'aan' en 'uit' kunt zetten
 • Je bent je bewust van jouw persoonlijke proces en welke stappen je mag ondernemen
 • Je maakt onderscheid tussen intuïtie en ego 
 • Je blijft in je eigen energie en kunt jezelf beschermen en opladen
 • Je bent je bewust van je overtuigingen, blokkades en 'jouw verhaal'
 • Je staat in je kracht, vanuit zachtheid en zelfliefde 
 • Je maakt makkelijker en sneller keuzes die goed zijn voor JOU

Ben jij er klaar voor om EINDELIJK vol vertrouwen naar die innerlijke stem te gaan luisteren? Ik wijs jou graag de weg! Ik ga jou op eenvoudige, begrijpelijke manier begeleiden in jouw proces. Je hoeft het niet alleen te doen!

 

Je kunt al jouw vragen stellen tijdens de Live's, je ervaringen delen met je medecursisten en jezelf nog verder verdiepen dankzij het uitgebreide Handboek. Deze cursus is van onschatbare waarde als jij wilt leren hoe je op je eigen intuitie kunt gaan vertrouwen en je leven kunt verrijken. 

 

We starten maandag 10 februari 2020! Doe jij mee? Bestel hier onder jouw ticket! De eerste 5 aanmeldingen ontvangen bovendien de exclusieve Spark Your Intuition Cadeaubox, woohoo!!

 

SPARK YOUR INTUITION. YOUR HEART KNOWS.

 


Ticket online cursus Spark Your Intuition

Toegang tot de online cursus Spark Your Intuition, inclusief Handboek.

€ 133,00

 • Uitverkocht

RECENSIES 'SPARK YOUR INTUITION' 

  

Caroline: "Wow! Zo leuk om te zien hoe je binnen twee weken kan ontdekken wat luisteren naar je gevoel voor je kan doen! Anouk heeft echt haar best gedaan om de informatie af te stemmen op de deelnemers van de cursus en dan is ze ook nog de hele tijd beschikbaar in DM voor coaching en alle vragen. Petje af! Ik heb zoveel geleerd en heb de cursus meteen al aan vriendinnen aangeraden!"

 

Annelies: "Spark Your Intuition" is voor mij een cursus geworden waarbij ik weer in beweging ben gekomen. Ik bleef erg hangen in mijn gedachten en welke stappen ik nu als beste en als eerste zou kunnen maken. Deze cursus heeft mij weer bewust gemaakt van wie ik nu eigenlijk ben, wat ik zou willen en welke verandering daarvoor nodig is. Wat ik niet verwacht had, is dat er al heel veel beweging zou komen tijdens de cursus. Anouk is daar ook wel debet aan. Zij inspireert enorm en ik wordt altijd heel enthousiast van haar. Ze weet ook precies wat haar cursisten nodig hebben. Het is een cursus met een persoonlijke touch."

 

Lisa: "Een super toffe, gave cursus voor iedere vrouw die vooruit wil en zichzelf nog beter wil leren kennen! Ik kan deze iedereen aanraden want je haalt er nog meer uit dan je van tevoren kan bedenken! <3 Xxx"

 

Willeke: "Wow, wat een super fijne online cursus waar je jezelf mag zijn, waar je alles op JOUW tempo mag volgen. Niks is verkeerd. Alles is goed, wat je leert te luisteren naar je eigen intuïtie. Zo heb ik geleerd dat ik een hele goede intuïtie heb, dat ik tijdens de cursus zelfs wel eens vooruit liep op de stof, haha! Ik heb mooie inzichten gekregen en vertrouw meer op het Universum. Dankzij de cursus sta ik waar ik nu sta! En voel ik mij krachtiger. Ik geloof meer in mijzelf en dat ik het kan. Dankjewel lieve Anouk." 

 

Natasja: "Deze waardevolle cursus is zeer zeker aan te bevelen om te beginnen je intuïtie te Sparken! Goede, uitgebreide informatie in het E-Book. Hele fijne oefeningen en persoonlijke begeleiding als je daar behoefte aan hebt. Ze houdt de groep scherp en levendig en biedt heel veel waarde. Anouk heeft een hele, fijne, zachte, duidelijke en aanstekelijke energie en laat jou deze cursus op jouw eigen tempo doorlopen. Gun jezelf dit mooie cadeau en neem deel aan deze fijne cursus. "

 

Ryanne: "Lieve Anouk, dankjewel dat je deze cursus hebt opgezet. Ik ben mij door deze cursus bewust geworden van mijn eigen kracht, van het universum en hier op te mogen vertrouwen. Alle tips en oefeningen heb ik gelijk kunnen toepassen in mijn dagelijks leven en dit heeft mij in 2 weken al zoveel inzichten gebracht dat ik gelijk heb kunnen handelen. Ik heb mijn droom helder voor ogen en kan deze mede dankzij deze cursus waar gaan maken. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en ik wens echt iedereen hetzelfde toe! Wil je meer in contact met jezelf komen, leren hoe je met je kostbare energie om gaat en hoe je, jezelf ‘aan zet’? Dan is deze cursus voor jou. Je zult er geen spijt van krijgen ♥️"