Business with a Bang.

LET'S TALK BUSINESS.

 

"Ondernemen met Passie. Vanuit je Zielsmissie, geleid door je innerlijke wijsheid. "

 

Ga jij hier van 'aan'? Is dit waar jij naar op zoek bent? Ben jij klaar met struggelen, tegen overtuigingen aanlopen, niet-werkende modellen toepassen in je business en jezelf maar klein houden? 

 

Voel jij dat jij een missie hebt hier op aarde? Dat je zoveel te brengen hebt, maar het er nog niet 'uit' komt? En voel jij de behoefte om op persoonlijk EN zakelijk vlak te groeien? Nog belangrijker: heb je de ballen en het lef om ECHT te gaan vliegen met jouw Business? 

 

Dit is voor jou.

 

 

 

 

 

WIJ GINGEN JOU VOOR

 

Als coaches weten wij als geen ander hoe moeilijk de weg kan zijn naar een succesvol bedrijf. Vele malen met je bakkes tegen de muur lopen (om het maar lekker plat te zeggen), stoeien met marketing en verkoop, frustratie omdat je maar niet (hard genoeg) groeit en businesscoaches die je weinig opleveren.

 

Het is ons inmiddels gelukt. Wij runnen beiden een succesvol bedrijf in Energetische en Spirituele Paardencoaching. We hebben zelf een wijze van coaching ontwikkelt die er voor zorgt dat jij direct tot de kern komt en op een zeer diep niveau kunt gaan helen. En laat dat nou precies zijn wat jij nodig hebt om te groeien in jouw business!

 

Dit is de grootste les die wij hebben geleerd: jouw business groeit niet, als jij niet groeit. Als jij blokkades en frustraties ervaart in jouw business, wordt je uitgenodigd om naar jouw persoonlijke, innerlijke proces te kijken. Om in de basis te helen, ontwikkelen en inzichten op te doen op een diep niveau. Zodat jij de draagkracht kunt gaan ontwikkelen om die business te runnen vanuit Hart en Ziel. Om daadwerkelijk die klanten (en het geld!) in overvloed te kunnen ontvangen. Om keuzes te maken en te ondernemen op basis van jouw Intuïtie en jouw innerlijke wijsheid, 

 

Het. Kan. Echt. Wij doen dit namelijk iedere dag.

 

"Zonder persoonlijke ontwikkeling, geen Booming Business."

 

HET IS TIJD.

 

Het is voor ons tijd om al deze kennis en kunde door te gaan geven. Wij gunnen het jou namelijk zo! Die mooie ondernemer met een prachtige missie, die maar niet gezien wordt. Die met zijn of haar bedrijf maar niet van de grond komt, terwijl deze andere mensen zo veel te brengen heeft! 

 

Wij geloven in overvloed. Hoe meer mensen hun missie gaan leven en vanuit Passie gaan ondernemen, hoe meer mensen en geholpen worden! Zo kunnen we met elkaar de wereld een stukje mooier maken. 

 

Het is tijd. Tijd voor jou om op te staan. Om te gaan vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid, en alle mooie tools en kennis die jij in huis hebt! Om ze grootschalig te gaan delen met de wereld en zo te gaan groeien op persoonlijk EN zakelijk vlak. En dat hoef je niet alleen te doen.

 

 

 

 

ONS UNIEKE PROGRAMMA 

 

Wij hebben een uniek programma ontwikkelt die jou gaat helpen om te vliegen. Wij leveren daarbij maatwerk, zodat jij precies dat van ons mag ontvangen, wat jij nodig hebt om vanuit jouw Zielsmissie te gaan ondernemen. 

 

Nu weten wij precies hoe het is om aan een langdradig traject vast te zitten, dus dat gaan we jou niet aan doen. Bij ons mag jij jouw eigen Business traject bouwen! Wij bieden vijf volledig verzorgde Business dagen aan, waarin we een hele dag aan de slag gaan met jou en jouw bedrijf. We combineren hierbij alle tools die wij in huis hebben, om jou in korte tijd grote stappen te kunnen laten maken. Denk daarbij aan Paardencoaching, Systeemcoaching, Energetische Healing en meer. We stemmen daarbij op jou af wat jij nodig hebt, passend bij het thema van die dag.

 

Iedere dag heeft een thema, waar we op deze dag mee aan de slag gaan. Hoe meer dagen je boekt, hoe meer korting je krijgt! Zo kun jij zelf bepalen hoeveel dagen jij nodig hebt. Onze intuïtie weet namelijk precies bij wie en waar we moeten zijn om te groeien. Mits je er naar durft te luisteren!

 

We kunnen jou dit beloven: je gaat op deze dagen diep. We gaan op de diepere, onbewuste lagen werken die jou nog tegenhouden om de groei te maken die jij voor ogen hebt. Om zo te werken aan blokkades en overtuigingen die jou nog klein houden. Jij bent groots, en daar mag je voor gaan staan. Echt! Wij zijn het levende bewijs dat diepe healing in jouw persoonlijke ontwikkeling er voor zorgt dat jouw bedrijf met je mee groeit. Dat je zonder excuses helemaal mag gaan zijn wie je bent, uit mag dragen waar jij in gelooft en iedere dag jouw Zielsmissie uit mag gaan dragen. That's how we do it!

 

LET'S PLAN A DATE!

 

We hebben 5 data geprikt waarop wij een hele dag voor jou vrij maken om met jouw proces en jouw Business aan de slag te gaan, samen met 4 andere ondernemers:

 

1 oktober 2020:             Zielsmissie

12 november 2020:      Zichtbaarheid

10 december 2020:      Innerlijke Wijsheid 

28 januari 2021:            Money Mindset 

25 februari 2021:          Authenticiteit 

 

Je bent op deze dagen welkom op locatie van mijn collega Natasja in Rilland. Alles zal deze dag volledig verzorgd zijn, inclusief een zeer uitgebreide lunch en materialen. 

 

TIME TO RISE.

 

Dit programma is voor jou als:

  • ...je ondernemer bent en duidelijk voor ogen hebt waar je naar toe wilt met jouw Business.
  • ...je er klaar voor bent om diep in jouw innerlijke proces te duiken en aan te kijken wat je hier tegen komt. 
  • ...je een flinke portie lef hebt en pijnlijke stukken aan durft te kijken om ze te kunnen helen.
  • ...je enorme behoefte voelt om te gaan leven en ondernemen vanuit jouw Hart, Zielsmissie en Innerlijke wijsheid. 
  • ...je er klaar voor bent om het 'nieuwe ondernemen' te gaan ontdekken en omarmen. 

Het allerbelangrijkste: je VOELT vanbinnen dat dit is wat je nodig hebt. En je durft hier 'JA' tegen te zeggen, ondanks alle overtuigingen en stemmetjes die dan op komen zetten. Je durft deze stap te zetten vanuit je gevoel, vanuit je intuïtie. Omdat je WEET dat dit kloppend is. Als je dat doet, heb je de eerste en belangrijkste stap in jouw innerlijke proces al gezet.  Go for it. Je bent het waard! 

 

 

"Dit programma is voor jou als je klaar bent met jezelf klein houden, klaar 

bent met je overtuigingen en serieus wilt gaan staan voor jouw missie!"

 

PLAN EEN CALL MET ONS IN!

 

 

Voel jij dat dit programma op jouw lijf geschreven is? Klik dan HIER of op de  button om een belafspraak met ons in te plannen! We leren jou en jouw business graag beter kennen om zo te kijken of jij een match bent voor dit programma. Are you ready?