Franka met haar eigen paard E.T.

Coachtraject op locatie 

 

"Al eventjes was ik op zoek naar iets of iemand bij wie ik mijn verhaal kwijt kon omdat ik erg in de knoop zat met mijzelf. Zelf ben ik geen makkelijke prater, al helemaal niet als het over emoties gaat en dan al helemaal niet tegen een vreemde. Via een advertentie ben ik bij Anouk gekomen, en heb ik er voor gekozen de coaching sessies met mijn eigen merrie te doen. Vertrouwd tussen de paarden, en uiteindelijk hebben we 3 sessie gehad. ik had geen idee wat ik er van moest verwachten, maar na de eerste sessie was mij al zoveel duidelijk. Ik vond het heel erg bijzonder om te zien hoe een paard zoveel kan voelen, en zoveel signalen af kan geven die mij meer over mij verteld. En die signalen met de hulp van Anouk ook kunnen begrijpen en te kunnen verklaren is heel erg bijzonder om mee te maken. Anouk neemt echt de tijd, zorgt dat jij je op je gemak voelt en is heel duidelijk in haar uitleg. De inzichten die ik van deze sessies heb gekregen waren mij erg waardevol, en hebben mij ontzettend geholpen. Ik zal goed in de knoop met mijzelf, en zonder de hulp van Anouk en de paarden had ik niet gestaan waar ik nu stond. Ik kan het echt iedereen aanraden en ben Anouk nog elke dag erg dankbaar voor haar hulp!" 

 

 

Nienke met haar eigen paard Hummer

Kindercoaching op locatie

 

"Lieve Anouk,

 

Wat een ervaring, een sessie met mijn dochter Nienke en haar paard Hummer. Wat heeft Hummer ons veel verteld en wat hebben we er veel aan gehad. Grenzen aangeven, aarden en loslaten... Hummer uitte dat in smakken, enorm flemen en zuchten en rollen, aan de haal gaan met Nienke haar grenzen... Na wat oefeningen, later niet meer;) Zo mooi!

Ook de positie waar Hummer Nienke plaatste als een veulen bij haar moeder was heel bijzonder. Ik vond het erg mooi om te zien hoe jullie als een team samen werkten.

Anouk, bedankt voor je inzichten en advies, het voelde heel erg fijn voor ons. We hebben er zeker veel aan gehad!

 

Liefs, Wendy en Nienke."

 

 

 

 

Larissa met Coachpaard Verdi

Paardencoaching

 

"Ik heb een paar weken geleden een paardencoach sessie gehad van Anouk. Of eigenlijk van Verdi, haar lieve en bijzondere paard. Ik wilde graag een sessie doen, niet omdat ik met een probleem zit maar ik wilde het gewoon ervaren. Er kwamen zulke mooie verhalen bij over paardencoaching waarbij ik eerlijk gezegd dacht 'eerst zien dan geloven'. Op dit moment ben ik een jaar afgestudeerd en werk ik binnen het vakgebied waar ik voor geleerd heb. Echter heb ik het idee dat ik nog niet op mijn plek zit, ik zie mijzelf dit niet voor de rest van mijn leven doen. Maar wat dan wel..? Ik besloot deze vraag als basis te gebruiken voor de sessie. Geen 'zware' vraag, maar wel een vraag waarvan het antwoord bepalend is voor mijn toekomst. De sessie met Verdi heeft mij het antwoord gegeven op deze vraag. Anouk vroeg mij mijn opties letterlijk in de bak bij Verdi neer te leggen. De manier waarop Verdi de verschillende opties 'bekeek', besnuffelde of juist negeerde voelde zo herkenbaar. Ik kon letterlijk zien wat mijn gevoel zegt over de verschillende mogelijkheden die ik heb. De meest spannende optie, namelijk weer de schoolbanken in gaan, was de optie waar Verdi steeds weer naar terug liep. Dit bracht zo veel duidelijkheid. Ik dacht dat de coachsessie wel wat 'zweverig' zou kunnen zijn, maar je staat juist met beide benen op de grond.De dagen na de sessie heb ik er nog erg vaak aan terug gedacht. Twee weken later heb ik de stap genomen en mij ingeschreven voor een nieuwe opleiding. Een spannende stap die ik aan de hand van de coachsessie toch heb durven nemen, en wat heb ik er zin in!"

 

Aleid met coachpaard Verdi

Paardencoaching

 

"Paard & Intuïtie: dat deze woorden als vanzelf samengaan, heb ik een maand geleden mogen ervaren. Dat (huis)dieren ons gedrag duidelijk kunnen spiegelen, dat wist ik wel. Ik vond het vooral heel bijzonder hoe Verdi duidelijk, maar tegelijkertijd ook heel subtiel liet zien wat er in mij speelt. Zo ging hij staan voor het systeem en hij maakte daarin veel zichtbaar. De rustige benadering van Anouk en haar begeleidende vragen, maakte het als een inzichtgevende en mooie sessie! <3

Ik raad paardencoaching zeker aan bij Anouk en haar paard. Ik kom sowieso terug!!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Angelique met coachpaard Verdi 

Paardencoaching en Businesscoaching

 

"Vanmorgen een FANTASTISCHE, LIEFDEVOLLE paardencoachsessie gehad met Verdi en Anouk. 

 

Zo bijzonder hoe ik inzichten heb mogen ontvangen van Verdi, die Anouk voor mij vertaalde. Alles was spot on. Wat een bijzondere connectie hebben die twee en wat verrichten ze schitterend werk samen.

 

 

Mega dankbaar voor deze sessie met inzichten die mij verder op mijn pad gaan helpen! "