Ryanne | Professioneel Paardenfotografe 

Paardencoaching - Spark Your Intuition - Businesscoaching


Een jaar geleden ben ik Anouk tegengekomen op Instagram. Ik voelde gelijk een fijne energie en wilde heel graag een coachingsessie boeken. Nu woon ik in het noorden van het land maar Anouk wilde met alle liefde bij mij langskomen zodat ik samen met mijn eigen paard een coachingsessie kon doen. 

 

Van tevoren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten, maar toen we begonnen ging de sessie eigenlijk vanzelf. Anouk liet mij inzien wat ik écht wilde en dat was fulltime fotograaf zijn. Destijds werkte ik nog 32 uur in loondienst en durfde ik de stap naar helemaal voor mezelf nog niet te zetten maar er was een klein vonkje gesprongen. 

 

Daarna lanceerde Anouk het programma Spark your Intuition waar ik toen aan deelgenomen heb. Hier heb ik geleerd op mijn gevoel te vertrouwen en mijn intuitie te volgen. Dit heeft mij vervolgens de keuze doen maken om van 32 uur 20 uur te gaan werken en daarnaast te blijven fotograferen. 

 

Vervolgens lanceerde Anouk samen met Sarah een 1 op 1 business coaching waarvoor ik graag hun kant op wilde reizen. Omdat ik wist dat ik minder ging werken wilde ik mij hier zo goed mogelijk op voorbereiden. Met Sarah en Anouk heb ik vervolgens een mooi plan gemaakt en hebben zij mij weer zelfvertrouwen gegeven om next level te gaan. Dit was echt een top dag! 

 

Toen kwam het moment dat ik 20 uur ben gaan werken. Ik heb nog een coachingsessie via Skype met Anouk gedaan, samen met een kaartenlegging waarin we beide wel aanvoelden dat het niet lang ging duren dat ik nog 20 uur in loondienst bleef werken. Zogezegd zo gedaan, een paar weken later heb ik ontslag genomen bij mijn baan in loondienst en ben ik nu helemaal voor mezelf. Dit proces heeft een jaar geduurd en ik ben mega dankbaar met Anouk aan mijn zijde. Ik kan veel alleen en ben heel zelfstandig maar Anouk gaf mij soms net even de bevestiging en het zelfvertrouwen dat ik op de juiste weg zat. Ze voelt feilloos aan wat er speelt en kan dit met de kaartleggingen heel fijn uitleggen. De kaartleggingen zijn ook altijd raak! Anouk is een hele rustige persoonlijkheid die snel tot de kern kan komen waardoor je echt stappen gaat ondernemen. Ze laat je naar jezelf kijken zodat je vanuit jezelf met oplossingen komt. Ze laat je zien door middel van de juiste vragen te stellen wat je echt wilt en vervolgens kijkt ze samen met jou waar je blokkades liggen. Je mag je ontwikkeling op je eigen tempo gaan doormaken en zij staat er altijd wanneer je haar nodig hebt. Dankjewel lieve Anouk, dat je mij deze stappen hebt laten zetten. Mede door jou durfde ik het aan en ben ik nu waar ik ben. Ga vooral zo door en ik gun het iedereen om met jou te mogen werken. Ik hoop dat iedereen zichzelf dat ook gunt.

 

Emily van Vugt | Energetic brands powered from within 

Paardencoaching

 

"De paardencoach sessie met Anouk was in één woord magisch! Ik ging zonder specifieke vraag met Verdi de bak in, nieuwsgierig naar wat er uit zou komen en al heel snel gingen we de diepte in en hebben we tijdens de sessie uiteindelijk de vrouwelijke familielijn doorlopen en energetisch opgeruimd. Het was zo bijzonder om te zien hoe Verdi spiegelde en bevestigde wat ik voelde. Anouk’s begeleiding was heel prettig, ze stelt je direct op je gemak en geeft hele mooie aanvullingen en stelt precies de goede vragen waardoor je nog een laag dieper kunt gaan. De sessie heeft me veel mooie inzichten gegeven en we hebben energetisch lekker opgeruimd! 

 

Ik ben zelf niet echt opgegroeid met paarden en was op de weg naar de sessie toe een beetje nerveus om bij zo’n groot dier dichtbij te komen - maar dat verdween echt direct toen ik Anouk sprak en we met Verdi samen de bak in liepen. Zo’n rustige en fijne energie, heb me geen moment ongemakkelijk gevoelt - sterker nog ik voelde me direct zo ‘gezien’ door Verdi’s prachtige ogen en Anouks positieve en rustige begeleiding. 

 

Ik kan een paardencoach sessie bij Anouk (en Verdi) aan iedereen aanraden die met zelfontwikkeling bezig is, zowel zakelijk als privé. Het is zo bijzonder hoe paarden direct voelen wat er speelt en wat je los mag laten. In combinatie met de super fijne en intuïtieve begeleiding en coaching van Anouk is het mega waardevolle ervaring, waarin je meteen de diepte in duikt en veel kunt bereiken in een korte tijd."

 

Iris Hulzebos

Healing tussen de Paarden 

 

Ik denk dat ik geen betere omschrijving heb voor deze dag dan een warme deken op een koude dag, of een gigantische onweersbui na dagen van zwellende hitte en onrust in de lucht. Ondanks dat ik nog nooit bij Natasja op locatie was geweest voelde ik geen spanning, het voelde als langsgaan bij vrienden die je al jaren kent. Murphy was er om ons te begroeten en ik voelde me zo ontzettend welkom. Van het starten onderling tot het werk met de paarden, ik heb me geen moment ervaren waar ik me niet veilig en geborgen voelde. Ondanks dat ik echt wel een flinke berg werk heb verzet met jullie hulp en hoe moeilijk of zwaar dat soms ook was, er was altijd veilige en warme energie om me te helpen. Ik heb ontzettend veel mogen leren en voelen in een prachtige, veilige en gezellige omgeving en ik zou het zo nog een keer doen.

 

Een dagje tussen dit perfect op elkaar ingespeelde team is een nagenoeg magische ervaring, en ik kan het iedereen van harte aanraden, ook als het concept "heling" misschien nieuw of een beetje spannend voor je is, je kunt je geen warmer welkom wensen op het pad naar een stukje rust in je hele bestaan. Lieve Anouk en Natasja (en Murphy, Shimcha en Tusïenna), dank jullie wel voor alles. Voor het vertrouwen, het licht, de liefde en rust die jullie hebben kunnen creëren tijdens deze prachtige dag, zodat ik op mijn allerbest alles kon en mocht ontvangen!  

 

Janneke Jacobse

Duo-Healing 

 

Daar kwamen de dames aan, helemaal bepakt en bezakt met spullen: massagetafel, olietjes, edelstenen en mooie decks. Eerst heeft Natasja zowel Tycho als mij én de andere paardjes laten ruiken aan verschillende oliën en kwamen de edelstenen er ook bij. 

 

Tycho stond bij mij, vaak letterlijk tegen me aan, en de andere 3 paardjes stonden om hem/ons heen. Ze deden alle drie mee. Het was allemaal heel erg bijzonder. De rust die er was, het ontzéttend veilige gevoel dat ik had toen mijn beestjes zo bij de stonden, wat Tycho mij weer duidelijk heeft kunnen maken, wat Natasja en Anouk mij hebben kunnen vertellen over Tycho en de andere paarden, dat Tycho en ik precies dezelfde olietjes lekker en vies vonden, dat Anouk misschien wel een uur alleen maar recht voor Tych z'n neus in kleermakerszit op de grond heeft gezeten om hem te aarden en te helpen, dat ik ineens onze shetlander pas écht zag en het gevoel in de dagen erna. Ik heb echt in een roes, in een bubbel geleefd die heerlijk was. Dat ik 's avonds soms echt niet meer goed wist wat ik die middag nou allemaal gedaan en gezegd had. 😇En dat was geen dag dat dat duurde, maar eigenlijk nog steeds. 

 

Ik voel me lichter, ik kan ieder moment weer de tranen in mijn ogen krijgen van dankbaarheid, want dankbaar ben ik, voor die prachtige dieren om mij heen. Dankbaar voor Anuuk en Natasja, dat zij in mijn leven zijn gekomen en mij en mijn peerd zo goed geholpen hebben en nog steeds helpen en in de toekomst nog veel meer gaan helpen. Dankbaar voor mijn leven, voor wat het mij heeft gegeven en tot wie het mij gevormd heeft. Ik merk nu dat ik echt meer rust heb. De dag heeft genoeg uren, ik loop niet te vliegen, mijn pijnlijke (stress)plek is zo goed als weg, contact met mijn partner is zoveel fijner en Tycho heeft de meest prachtige, rustige blik in zijn ogen. Dit is zo'n groot verschil met de afgelopen tijd, onbeschrijfelijk.

 

Evelien Vos
Healing tussen de Paarden
Ik kijk hier met veel plezier op terug, wat hadden jullie het goed georganiseerd. Aan alles was gedacht hapjes, drankjes, een over heerlijke lunch, relaxte muziek, aarde meditatie en kaartreadings. Echt een dag om je zelf even onder te dompelen in zelfliefde en dat ook nog met supermooie gelijkgestemde vrouwen. Heerlijk.
Ik ging er open in, zocht alleen bevestiging en dat is precies wat ik gekregen heb. Met de hele dag hebben jullie mijn verwachtingen overtroffen. Jullie zijn heerlijke nuchtere meiden, die met beide benen op de grond staan en over de paarden nog maar te zwijgen, wat een pracht dieren. Door mijn goed ontwikkelde intuïtie, mocht ik mooie boodschappen van de paarden ontvangen en onder begeleiding van Natasja en Anouk, dus deze dag is interessant voor beginners en gevorderden. Echt een aanrader en echt een cadeau aan jezelf. Dus ik zeg gewoon doen, het is je investering meer dan waard! Bedankt voor de mooie dag!

 

Jessica Willemse

Healing tussen de Paarden

 

Ik heb recent een geweldige dag tussen de paarden meegemaakt! Anouk en Natasja hadden alles tot in de puntjes verzorgd deze dag. (Héérlijk eten en drinken) Met een klein groepje lieve, gelijkgestemde dames heb ik prachtige healings gekregen van beide begeleidsters én natuurlijk de paarden! Heb zulke mooie boodschappen en inzichten mogen ontvangen! Wat een geweldige samenwerking met de begeleidsters en de paarden. Mijn dank is zéér groot voor de verrijking en begeleiding die ze mij met alle liefde hebben gegeven in mijn groeiproces! Mij zien ze zeker nog eens terug voor 't vervolg.

 

 

 

 

Sophie Oelrich | Professioneel Fotograaf

Paardencoaching

 

“Ik leerde Anouk kennen omdat ik haar mocht vastleggen als fotograaf en was op dat moment net begonnen met mijn bedrijf. Anouk prikte dwars door mij heen en voelde feilloos aan wat er door mij heen ging. Dat vond ik zo bizar! 

 Na dit gesprek heb ik een sessie paardencoaching geboekt met mijn zusje. De hele ervaring heb ik al magisch en inspirerend ervaren. Vanaf het moment dat ik bij Anouk en haar paard aankwam in de bak viel er een deken van rust over mij heen. Ik ben nogal een workaholic en Anouk en haar paard hielden mij een spiegel voor die ik zelf niet zag. Door deze ervaring ben ik meer in contact gekomen met mezelf en mijn gevoel. Dat is een cadeautje wat niemand mij meer af neemt en ik een heel leven bij mij mag dragen. Het was een hele bijzondere ervaring en ik ben dankbaar dat ik deze met mijn zusje heb mogen meemaken.”

 

Eveline Vos

Healing tussen de Paarden 

 

Ik kijk hier met veel plezier op terug, wat hadden jullie het goed georganiseerd. Aan alles was gedacht hapjes, drankjes, een over heerlijke lunch, relaxte muziek, aarde meditatie en kaartreadings. Echt een dag om je zelf even onder te dompelen in zelfliefde en dat ook nog met supermooie gelijkgestemde vrouwen. Heerlijk. Ik ging er open in, zocht alleen bevestiging en dat is precies wat ik gekregen heb. Met de hele dag hebben jullie mijn verwachtingen overtroffen. Jullie zijn heerlijke nuchtere meiden, die met beide benen op de grond staan en over de paarden nog maar te zwijgen, wat een pracht dieren. Door mijn goed ontwikkelde intuïtie, mocht ik mooie boodschappen van de paarden ontvangen en onder begeleiding van Natasja en Anouk, dus deze dag is interessant voor beginners en gevorderden. Echt een aanrader en echt een cadeau aan jezelf. Dus ik zeg gewoon doen, het is je investering meer dan waard.

 

 

Aleid | Schitterend Leven

Paardencoaching

 

"Paard & Intuïtie: dat deze woorden als vanzelf samengaan, heb ik een maand geleden mogen ervaren. Dat (huis)dieren ons gedrag duidelijk kunnen spiegelen, dat wist ik wel. Ik vond het vooral heel bijzonder hoe Verdi duidelijk, maar tegelijkertijd ook heel subtiel liet zien wat er in mij speelt. Zo ging hij staan voor het systeem en hij maakte daarin veel zichtbaar. De rustige benadering van Anouk en haar begeleidende vragen, maakte het als een inzichtgevende en mooie sessie! <3

Ik raad paardencoaching zeker aan bij Anouk en haar paard. Ik kom sowieso terug!!"

 

 

Larissa Groen

Paardencoaching

 

"Ik heb een paar weken geleden een paardencoach sessie gehad van Anouk. Of eigenlijk van Verdi, haar lieve en bijzondere paard. Ik wilde graag een sessie doen, niet omdat ik met een probleem zit maar ik wilde het gewoon ervaren. Er kwamen zulke mooie verhalen bij over paardencoaching waarbij ik eerlijk gezegd dacht 'eerst zien dan geloven'. Op dit moment ben ik een jaar afgestudeerd en werk ik binnen het vakgebied waar ik voor geleerd heb. Echter heb ik het idee dat ik nog niet op mijn plek zit, ik zie mijzelf dit niet voor de rest van mijn leven doen. Maar wat dan wel..? Ik besloot deze vraag als basis te gebruiken voor de sessie. Geen 'zware' vraag, maar wel een vraag waarvan het antwoord bepalend is voor mijn toekomst. De sessie met Verdi heeft mij het antwoord gegeven op deze vraag. Anouk vroeg mij mijn opties letterlijk in de bak bij Verdi neer te leggen. De manier waarop Verdi de verschillende opties 'bekeek', besnuffelde of juist negeerde voelde zo herkenbaar. Ik kon letterlijk zien wat mijn gevoel zegt over de verschillende mogelijkheden die ik heb. De meest spannende optie, namelijk weer de schoolbanken in gaan, was de optie waar Verdi steeds weer naar terug liep. Dit bracht zo veel duidelijkheid. Ik dacht dat de coachsessie wel wat 'zweverig' zou kunnen zijn, maar je staat juist met beide benen op de grond.De dagen na de sessie heb ik er nog erg vaak aan terug gedacht. Twee weken later heb ik de stap genomen en mij ingeschreven voor een nieuwe opleiding. Een spannende stap die ik aan de hand van de coachsessie toch heb durven nemen, en wat heb ik er zin in!"

 

Nienke met haar eigen paard Hummer

Paardencoaching

 

"Lieve Anouk,

 Wat een ervaring, een sessie met mijn dochter Nienke en haar paard Hummer. Wat heeft Hummer ons veel verteld en wat hebben we er veel aan gehad. Grenzen aangeven, aarden en loslaten... Hummer uitte dat in smakken, enorm flemen en zuchten en rollen, aan de haal gaan met Nienke haar grenzen... Na wat oefeningen, later niet meer;) Zo mooi! Ook de positie waar Hummer Nienke plaatste als een veulen bij haar moeder was heel bijzonder. Ik vond het erg mooi om te zien hoe jullie als een team samen werkten.

 Anouk, bedankt voor je inzichten en advies, het voelde heel erg fijn voor ons. We hebben er zeker veel aan gehad!

 

 

 

Franka met haar eigen paard E.T.

Paardencoaching 

 

"Al eventjes was ik op zoek naar iets of iemand bij wie ik mijn verhaal kwijt kon omdat ik erg in de knoop zat met mijzelf. Zelf ben ik geen makkelijke prater, al helemaal niet als het over emoties gaat en dan al helemaal niet tegen een vreemde. Via een advertentie ben ik bij Anouk gekomen, en heb ik er voor gekozen de coaching sessies met mijn eigen merrie te doen. Vertrouwd tussen de paarden, en uiteindelijk hebben we 3 sessie gehad. ik had geen idee wat ik er van moest verwachten, maar na de eerste sessie was mij al zoveel duidelijk. Ik vond het heel erg bijzonder om te zien hoe een paard zoveel kan voelen, en zoveel signalen af kan geven die mij meer over mij verteld. En die signalen met de hulp van Anouk ook kunnen begrijpen en te kunnen verklaren is heel erg bijzonder om mee te maken. Anouk neemt echt de tijd, zorgt dat jij je op je gemak voelt en is heel duidelijk in haar uitleg. De inzichten die ik van deze sessies heb gekregen waren mij erg waardevol, en hebben mij ontzettend geholpen. Ik zal goed in de knoop met mijzelf, en zonder de hulp van Anouk en de paarden had ik niet gestaan waar ik nu stond. Ik kan het echt iedereen aanraden en ben Anouk nog elke dag erg dankbaar voor haar hulp!"