Opleiding Dierenhealer

Per 1 april zijn Paard&Intuïtie en Your Inner Peace gefuseerd. We werken nu samen onder ons nieuwe bedrijf: Guidance Academy. Je kunt alle up-to-date informatie vanaf nu vinden op www.guidanceacademy.nl. 

 

LEER DIEREN ENERGETISCH ONDERSTEUNEN

 

Heb jij altijd al het gevoel gehad dat je meer kunt betekenen voor dieren? Zou je graag jouw eigen dier beter willen leren begrijpen en een diepere band willen ontwikkelen? Of zet je zelf dieren in voor jouw dagelijkse werkzaamheden, en zou je graag iets voor ze terug willen doen en ze helpen energetisch ontladen? Dan is deze opleiding voor jou!

 

Vaak lopen onze dieren rond met energetische en emotionele ballast, die niet van henzelf zijn. Of willen ze ons graag iets vertellen, wat we met onze fysieke oren niet kunnen horen. Binnen deze bijzondere opleiding krijg jij praktische tools en informatie aangereikt om dieren te kunnen gaan ondersteunen middels Energetische Healing. Je leert onder andere hoe je kunt communiceren met dieren, hoe je een dier energetisch kunt ontladen, en hoe je met je eigen handen helende energie kunt geven op een veilige en verantwoorde manier. En nog veel meer! Maar dat is natuurlijk helemaal niet leuk als we dat nu al verklappen. Daarnaast is er binnen deze opleiding ruimte voor jouw eigen, persoonlijke ontwikkeling en proces. Wat ons betreft een super belangrijk onderdeel als je jouw eigen lichaam in gaat zetten als tool!

 

 

WANNEER, WAAR EN HOE?

 

Editie 1 vanaf 10 februari: VOL

Editie 2 vanaf 22 februari: VOL

Editie 3 vanaf 12 juni: VOL

 

**De huidige groepen zijn vol. Wil je in de toekomst graag aansluiten? Stuur ons dan een bericht en je gegevens via het contactformulier, dan nemen we persoonlijk contact met je op zodra we nieuwe groepen gaan starten.**

 

Er zijn op dit moment twee edities open voor inschrijving. De opleiding bestaat uit 5 live dagen die plaats vinden op de locatie van Your Inner Peace te Rilland. Tijdens deze opleiding word je begeleid door twee Coaches en Energetisch Healers. We gaan op deze dagen lekker praktisch aan de slag, je ontvangt de nodige materialen, leert verschillende tools in te zetten, en gaat natuurlijk samen met de dieren oefenen! Er wordt op deze dagen tevens een huisgemaakte lunch verzorgd en er zijn de gehele dag versnaperingen. We vinden het daarbij belangrijk dat iedereen zich veilig voelt, dat er ruimte is voor het persoonlijke proces en dat er vooral veel plezier gemaakt wordt!

 

 

 

IS DEZE OPLEIDING OP JOUW LIJF GESCHREVEN?

 

Deze bijzondere opleiding is zeer breed inzetbaar. Hij is op jouw lijf geschreven als je:

  • Een diepe verbinding voelt met dieren
  • Jouw eigen dier(en) beter zou willen leren begrijpen en ondersteunen
  • In het dagelijks leven werkt met dieren (bijvoorbeeld als masseur, instructrice of osteopaat) en op zoekt bent naar een ondersteunende verdieping
  • Dieren inzet voor coaching die je energetisch wilt kunnen ontladen
  • Op een verantwoorde en praktische manier aan de slag wilt gaan met energiewerk voor dieren
  • De behoefte voelt om op Spiritueel gebied te ontdekken en ontwikkelen

 

Komt deze opleiding voor jou precies op het juiste moment en roept alles in jou dat deze opleiding voor jou is? Stuur dan een berichtje via het contactformulier! Wij plannen graag met jou een afspraak in zodat we je een beetje kunnen leren kennen en samen kunnen kijken of jij een match bent voor deze opleiding. Vergeet niet je telefoonnummer er bij te zetten!