SPARK YOUR INTUITION

Online coachtraject

SPARK YOUR INTUITION

 

Lieve vrouw. 

 

Voel jij je ook nog steeds dat kleine meisje dat op haar vingers getikt wordt in deze maatschappij? Voel jij het spreekwoordelijke plafond en heb je ruimte nodig om te groeien? Ben je aan het leven vanuit je hoofd, in plaats van vanuit je hart en maak je daardoor niet de juiste keuzes voor jou zelf?

 

Ontdek hoe je jouw intuïtie aan zet en hoe je intuïtief kunt gaan leven. Te gaan leven zoals dat past bij JOU! Zoals het bedoelt is. Door terug te komen bij de basis en opnieuw te gaan luisteren naar jouw hart. Thuis te komen bij jezelf. Hoe fijn klinkt dat? 

 

Iedere vrouw kan luisteren naar haar intuïtie. We zijn het alleen een beetje vergeten. Dankzij jarenlange onderdrukking en zelfs misbruik van onze vrouwelijke gaven, hebben we alles diep weg gestopt. Er was geen plaats voor ons in de maatschappij. Laat mij jou aan de hand nemen. Ik kan jou persoonlijk begeleiden naar een lichter leven! Een nieuwe mindset, een fijnere verbinding met jezelf en een leven vanuit je hart. 

 

Samen met 19 andere vrouwen pellen we laagje voor laagje een stukje van ons masker weg. Gewoonten, negatieve gedachten, overtuigingen vanuit ons systeem, een oud verhaal dat we onszelf keer op keer vertellen... Ik ga jou leren loslaten, maar ook aanpakken! Je mag weer gaan ontvangen. Je bent namelijk niet voor niets hier op aarde, je hebt hier iets te doen! En lieverd, er is geen plafond. Alles is mogelijk, zo lang je er zelf maar in durft te geloven. 

 

 

 


HET ONLINE COACHTRAJECT

 

Het traject bestaat uit 7 weken online coaching binnen een veilige, besloten Facebook groep, waarbij er iedere week een video en een E-book online komt met informatie en opdrachten die jouw intuïtie weer AAN gaan zetten. In de eerste week van het traject ontvang je de Spark Your Intuition Cadeaubox met producten die passend zijn bij de betreffende thema's. Tijdens het traject mag je twee Skype-calls met mij inplannen (telefonisch mag ook) waarbij je 30 minuten lang één op één door mij persoonlijk gecoacht zult worden. En dat niet alleen. We sluiten het coachtraject met elkaar af door middel van een Live-Event waarbij de cursisten elkaar kunnen ontmoeten en inspireren! 

 

Het traject in het kort:

 • 7 thema's in 7 weken tijd 
 • Wekelijkse video's en een deel van het Spark Your Intuition E-book 
 • Een veilig, besloten Facebook account
 • Live sessies waar je al jouw vragen kwijt kunt 
 • 2 persoonlijke coach Skype-Calls van 30 min 
 • Een cadeaubox bij start van het traject 
 • Een Live-Event ter afsluiting van het traject 
 • Levenslang toegang tot de besloten 'Spark Your Intuition - Community' 

 

 

WAT GA JE LEREN

 

Dit traject is ontwikkeld om vrouwen in hun krachten te zetten middels hun intuïtieve gaven. Middels dit traject wordt je je bewust van alle ballast die jou tegen houdt om te groeien en te gaan staan voor wie je bent. Ik wil jou leren hoe je weer vanuit jouw eigen waarden kunt gaan leven! Hoe dichter je bij jezelf komt, hoe beter je vanuit je hart kunt leven! Dit is wat jij onder andere gaat leren:

 • Ontwikkelen van je intuïtie en hoogbewustzijn 
 • Energetisch opladen 
 • Praktische tools om jezelf in je kracht te zetten 
 • Je authentieke zelf ontmoeten en omarmen 
 • Welk oud verhaal je los mag laten 
 • De juiste mindset 
 • Het inzetten van jouw gaven en talenten 
 • Het verschil tussen ego-gedachten en intuïtie
 • De invloed van de maatschappij 
 • Overtuigingen vanuit jouw systeem 
 • Universum en de Wet van Aantrekking  
 • Richting geven aan jouw leven 

Wordt het voor jou tijd dat je EINDELIJK de keuzes gaat maken die goed zijn voor jou? Wordt het tijd dat je oude overtuigingen los gaat laten, je dromen achterna gaat en zelf richting gaat geven aan jouw leven? Dat je gaat werken aan jezelf, voor jezelf? Dit traject geeft jouw persoonlijke ontwikkeling een flinke boost waardoor je anders naar de wereld om je heen gaat kijken. Je zult keuzes gaan maken vanuit je gevoel, je leven opnieuw in gaan richten naar jouw waarden en drijfveren. Na dit traject ben je je bewust van het grote geheel en dat wat jij te brengen hebt, hier op aarde. Het is de bedoeling dat jij hier bent! Jij hebt een purpose. Kom weer dicht bij jouw eigen kern en ontdek jouw eigen kracht! We starten 7 oktober. Ben jij er bij? 

 


Ticket Cursus Spark Your Intuition

Toegang tot het online coachtraject Spark Your Intuition, inclusief E-book en Live-Event 

€ 345,00


RECENSIES 'SPARK YOUR INTUITION' 

 

Natasja van de Vrede: "Deze waardevolle cursus is zeer zeker aan te bevelen om te beginnen je intuïtie te Sparken! Goede, uitgebreide informatie in het E-Book. Hele fijne oefeningen en persoonlijke begeleiding als je daar behoefte aan hebt. Ze houdt de groep scherp en levendig en biedt heel veel waarde. Anouk heeft een hele, fijne, zachte, duidelijke en aanstekelijke energie en laat jou deze cursus op jouw eigen tempo doorlopen. Gun jezelf dit mooie cadeau en neem deel aan deze fijne cursus. "

 

 

Ryanne Tigchelaar: "Lieve Anouk, dankjewel dat je deze cursus hebt opgezet. Ik ben mij door deze cursus bewust geworden van mijn eigen kracht, van het universum en hier op te mogen vertrouwen. Alle tips en oefeningen heb ik gelijk kunnen toepassen in mijn dagelijks leven en dit heeft mij in 2 weken al zoveel inzichten gebracht dat ik gelijk heb kunnen handelen. Ik heb mijn droom helder voor ogen en kan deze mede dankzij deze cursus waar gaan maken. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en ik wens echt iedereen hetzelfde toe! Wil je meer in contact met jezelf komen, leren hoe je met je kostbare energie om gaat en hoe je, jezelf ‘aan zet’? Dan is deze cursus voor jou. Je zult er geen spijt van krijgen ♥️"

 

Caroline van Ooijen: "Wow! Zo leuk om te zien hoe je binnen twee weken kan ontdekken wat luisteren naar je gevoel voor je kan doen! Anouk heeft echt haar best gedaan om de informatie af te stemmen op de deelnemers van de cursus en dan is ze ook nog de hele tijd beschikbaar in DM voor coaching en alle vragen. Petje af! Ik heb zoveel geleerd en heb de cursus meteen al aan vriendinnen aangeraden!"

 

Annelies van Wassenaar: "Spark Your Intuition" is voor mij een cursus geworden waarbij ik weer in beweging ben gekomen. Ik bleef erg hangen in mijn gedachten en welke stappen ik nu als beste en als eerste zou kunnen maken. Deze cursus heeft mij weer bewust gemaakt van wie ik nu eigenlijk ben, wat ik zou willen en welke verandering daarvoor nodig is. Wat ik niet verwacht had, is dat er al heel veel beweging zou komen tijdens de cursus. Anouk is daar ook wel debet aan. Zij inspireert enorm en ik wordt altijd heel enthousiast van haar. Ze weet ook precies wat haar cursisten nodig hebben. Het is een cursus met een persoonlijke touch."

 

Lisa Oerlemans: "Een super toffe, gave cursus voor iedere vrouw die vooruit wil en zichzelf nog beter wil leren kennen! Ik kan deze iedereen aanraden want je haalt er nog meer uit dan je van tevoren kan bedenken! <3 Xxx"

 

Willeke Koopman: "Wow, wat een super fijne online cursus waar je jezelf mag zijn, waar je alles op JOUW tempo mag volgen. Niks is verkeerd. Alles is goed, wat je leert te luisteren naar je eigen intuïtie. Zo heb ik geleerd dat ik een hele goede intuïtie heb, dat ik tijdens de cursus zelfs wel eens vooruit liep op de stof, haha! Ik heb mooie inzichten gekregen en vertrouw meer op het Universum. Dankzij de cursus sta ik waar ik nu sta! En voel ik mij krachtiger. Ik geloof meer in mijzelf en dat ik het kan. Dankjewel lieve Anouk."